BLIKSEMBEVEILIGING

Hoewel het een fascinerend verschijnsel is, zijn de gevaren van bliksem niet te onderschatten. De elektrische ontladingen van de wolken naar de aarde hebben soms zware schade tot gevolg. Denk hierbij aan gebouwen en structuren, maar ook aan mensen, installaties en uitrustingen die in die gebouwen aanwezig zijn. Door de extreem hoge spanning die ontstaat tijdens een inslag kan heel wat apparatuur en infrastructuur onherstelbare schade oplopen.

AARDING & OVERSPANNING

Het aarden van apparatuur en gebouwen is de basis van veiligheid in elektriciteit. Het is dan ook van groot belang dat deze aardingen permanent in orde zijn en blijven. Door het aarden van je hele gebouw en installatie, kan foute spanning afgeleid worden naar de grond. Deze spanning kan ontstaan als gevolg van slijtage, defect of wrijving. Maar ook wanneer er bliksem op een gebouw inslaat. Aarding is verplicht, altijd en overal.

ELEKTRONISCHE NEXT GENERATION INSTALLATIES

Al 15 jaar is MARO Technics gespecialiseerd in installaties op hoogte. Sinds enkele jaren is deze kennis en expertise uitgebreid naar elektronische next generation installaties. Denk hierbij aan het installeren van zonnepanelen en batterijen tot het plaatsen van elektrische laadpalen. De zon schijnt gratis. Waarom zou je daar geen gebruik van maken?

INSPECTIE, ONDERHOUD & WERKEN OP HOOGTE

Elke technische of elektrische installatie heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat over een heel ingewikkelde bliksem installatie met overspanningsbeveiligingen of een simpele aarding, MARO Technics inspecteert, verifieert, onderhoudt en past aan waar nodig.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?👋