ROCK WERCHTER – FESTIVALS & TIJDELIJKE STRUCTUREN

Maro Technics is de partner van Rock Werchter maar ook voor veel andere festivals die Vlaanderen rijk is. Wij beveiligen de tijdelijke structuren, podia, tenten, aggregaten en andere installaties zodat er veilig en met een gerust hart kan gefeest worden. Na de ramp op Pukkelpop in 2011, zijn festival organisatoren zich meer dan ooit bewust van de noodzaak van goede veiligheidsmaatregelen. Daar helpt Maro Techics graag bij!

SPORTPALEIS ANTWERPEN – TELECOM & BLIKSEM BEVEILIGING

De feestgangers vinden het doodnormaal dat ze kunnen bellen, streamen en sms’en tijdens hun favoriete concert, maar dat kan enkel dankzij de telecom infrastructuur die Maro Technics daar bouwde. Ook de bliksembeveiliging werd daar door ons aangepakt. Grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen: voor Maro Technics de ideale omgeving! Geniet dus van je volgende concert, en blijf mobiel dankzij Proxius, Telenet en Orange en ook een beetje dankzij ons.

SINT LEONARDUS KERK ZOUTLEEUW – ERFGOED & MONUMENTEN

De Sint Leonardus kerk in Zoutleeuw is één van de oudste en mooiste kerken die Vlaanderen rijk is. Bij de grondige renovatie werd Maro Technics aangesteld om de blikseminstallatie helemaal te vernieuwen. Voor dergelijke projecten werkt Maro Technics vaak samen met Erfgoed Vlaanderen. Een prachtige installatie was daar de uitkomst, die het gebouw zo mogelijk nog nét iets mooier maakte.

INEOS – CHEMIE & PETROCHEMIE

Voor grote petrochemie bedrijven is Maro Technics de ideale partner. Petrochemische installaties moeten altijd kunnen rekenen op een stabiele aarding van alle structuren en machines. Voor INEOS werkten we al aan heel wat installaties, maar ook voor hun werken op hoogte: verven van structuren, bijplaatsen of wegnemen van bepaalde onderdelen of onderhoud op installaties is Maro Technics de partner waar ze op kunnen rekenen.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?👋